Trajtimet

Trajtimet

Kirurgjia e Pergjithshme. Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme është një strukturë që

Radiologji dhe Imazheri te Avancuar. Rezonanca Magnetike, Compjuter Tomografi, Angio CT, R

Kirurgji Abdominale. Kolecistektomi Apendicektomi Patologji infiamatore dhe degjenerative

Kirurgji Torakale. Departamenti i Kirurgjisë torakale ofron kujdes të plotë për pacientët

Ortopedia Disa nga shërbimet tona: Traumat Ortopedike Proteza të ndryshme Artroskopi &

Neurokirurgjia Në spitalin tonë gjitha operimiet kryhen duke përdorur teknikat më minimale

Kirurgjia Vaskulare, Dopler  

ORL, Audiometri, Timpanometria  

Neurologjia, EEG, Neuropsikiatri