Kontakti

Lokacioni ynë
Kontakto

Sistemi ynë i kontaktimit ju ofron mundësi që në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe të lehtë, të kontaktoni me ne.

 

captcha

Kontakto me :
Radiologun
Telofononi në: +383 38 534 072
E-mail: info@spitalieuromed.com
Ortopedin
Pediatrin
Kirurgun
Neurologun
Mjekun Intern
Emergjencën