Kirurgji e Përgjithshme
Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme është një strukturë që është në gjendje të sigurojë pacientin me një procedurë të plotë që fillon ...
Radiologji dhe Imazheri te Avancuar
Rezonanca Magnetike, Compjuter Tomografi, Angio CT, RTG Digjital, Mamografia, Dex.
Kontrolli të Plotë Shëndetësor
Një kontrollë e plotë është esenciale për jetën tuaj, të kryeni kontrolle mjekësore edhe kur shihni se nuk keni simptoma do të ishte një mundesi e mirë që ti parandalosh sesa të kurosh!
Na kontaktoni
Për më shumë informata na kontaktoni lidhur me shërbimet që ne ofrojm.

Transplant Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin justo non odio molestie, sed venenatis elit laoreet. Cras pharetra dolor vitae malesuada facilisis.


24 Hours Service

Mauris consectetur, dui eget ullamcorper hendrerit, eros ligula consectetur dui, vitae adipiscing nunc enim eu justo. Donec quis mollis neque. Pellentesque facilisis.


Qualified Doctors

Fusce pellentesque lectus quis placerat ultrices. Nunc malesuada est vitae urna laoreet porta. Donec cursus tellus libero, non porttitor felis luctus ut justo non odio molestie.


Emergency Departments

vitae adipiscing nunc enim eu justo. Donec quis mollis neque. Pellentesque facilisis.sollicitudin justo non odio molestie, sed venenatis elit laoreet. Cras pharetra dolor vitae malesuada facilisis.


Departments
Our Medical Services
  • Cardiothoracic Surgery
  • Cardiovascular Diseases
  • Ophthalmology
  • Dermatology
  • General Surgery
  • Consultative & Diagnostic
  • Cardiovascular Diseases
  • Cardiothoracic Surgery
  • General Surgery
  • Ophthalmology
Make an Appointment