Kirurgji e Përgjithshme
Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme është një strukturë që është në gjendje të sigurojë pacientin me një procedurë të plotë që fillon ...
Radiologji dhe Imazheri te Avancuar
Rezonanca Magnetike, Compjuter Tomografi, Angio CT, RTG Digjital, Mamografia, Dex.
Kontrolli të Plotë Shëndetësor
Një kontrollë e plotë është esenciale për jetën tuaj, të kryeni kontrolle mjekësore edhe kur shihni se nuk keni simptoma do të ishte një mundesi e mirë që ti parandalosh sesa të kurosh!
Na kontaktoni
Për më shumë informata na kontaktoni lidhur me shërbimet që ne ofrojm.

24/7 Në shërbimin tuaj

Spitali Euromed punon me orarë 24/7 , ku shërbimet tuaja mjekësore mund ti kryeni në çdo kohë.


24/7 Shërbimi i Autoambulancës 

Shërbimet e autoambulancës përfshihen në tërë territorin e Kosovës.


Mjekët e kualifikuar

Në kuadër të stafit të vetë sptiali Euromed është spitali me mjekët më të kualifikuar duke pas bashkëpunim edhe me mjekë që punojnë në spitalet me të njohura në Europë dhe më gjerë.


Departamenti i Emergjencës

Me një profesionalizëm të lartë të mjekëve në spitalin tonë është edhe salla e emergjencës 24/7.


Departments
Shërbimet Tona Mjekësore
  • Radiologji dhe Imazheri te Avancuar
  • Kirurgjia e Pergjithshme
  • Kirurgjia Abdominale
  • Kirurgjia Torakale
  • Ortopedia
  • Neurokirurgjia
  • Kirurgjia Vaskulare, Dopler
  • Kirurgjia Kokë – Hundë
  • ORL, Audiometri, Timpanometria

 

Lexo më shumë
Cakto Termin